VIUCAN | Rutes educatives per a gossos

Educació canina

EDUCACIÓ CANINA

EDUCACIÓ EN POSITIU

Viucan t’ofereix la possiblitat d’educar el teu gos d’una manera totalment positiva. Aquest tipus d’educació és la més efectiva, ja que esta basada en el reforç emocional, motivant i potenciant les accions correctes. T’ajudem a actuar i controlar el teu gos ensenyante les pautes necessàries per cada situació. 

La nostra educació es centra en localitzar el problema, cercar el motiu d’aquest, i corregir-lo d’arrel. Sovint caiem en l’error de mirar de solucionar la conducta en concret, sense fixar-se en el motiu real que la genera. Gràcies a la nostra experiència apendràs a identificar el motiu i corregir-lo per sempre.

educacio-positiu-gossos
adiestramiento-canino-barcelona
EDUCACIÓ DE PASSEIG

El teu gos t’estira de la corretja? No pots evitar fer dos passes sense que deixi de olorar tot el que es troba? Aprèn amb Viucan a corregir el passeig, controlant el teu gos en tot moment. Fés que passejar el teu gos deixi de ser un malson i comença a gaudir-ne.

Un gos que estira constanment de la corretja, olora totes les miccions i defecacions li genera un nivell d’estrès i ansietat molt elevat. Amb nosaltres, apendràs a modificar les conductes de passeig fent que esdevingui una experiència positiva pels dos.

OBEDIÈNCIA

És de vital importància treballar l’obediència amb el teu gos, ja que un gos obedient esdevé un gos totalment equilibrat. A Viucan t’esenyem les pautes d’obediència basades en la motivació i el treball emocional.

Gràcies a la nostra experiència, t’ensenyarem a treballar l’obediència de forma fàcil i amena. El teu gos gaudirà del treball i apendrà a seguir les teves pautes. D’aquesta manera, tindràs un control total de les seves conductes en tot moment.

obediencia-canina-barcelona
conducta-agresiva-perros-barcelona
CONDUCTES AGRESSIVES

L’equip de Viucan s’encarregarà de modificar qualsevol conducta que presenti el teu gos. Corregim pors, ansietats i conductes agressives. Un gos que presenta una conducta agressiva cap a altres gossos o cap a persones, és degut a un nivell d’estrès i ansietat elevat i una carència de socialització.

És de vital importància actuar amb eficàcia aquestes conductes, ja que sinó es corregeixen anirán en augment. Els nostres professionals són especialistes en modificar conductes agressives, corregint el problema d’arrel.